Kære kunde, grundet COVID-19 restriktioner modtager vi desværre ikke bestillinger i øjeblikket. Har du spørgsmål hertil er du velkommen til at kontakte os.

Shop by brand: Køb byBiehl smykker

Din søgning gav 70 resultater

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

Din søgning gav 70 resultater

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

byBiehl smykker

ByBiehl er et kendt dansk brand. Designeren bag er iværksætteren Charlotte Bihl, som har ønsket at skabe stilfulde og tidløse smykker. Alle smykker laves i høj kvalitet og med et smukt og eksklusivt design.  

ByBiehl – smykker med plads til personlighed 

Bybiehl smykkerne er lavet med omhu og eftertanke – lige fra design til produktion, og der er en historie bag hvert produkt. Alle smykker har et personligt præg, og ønsker du at gøre smykket til dit helt eget, er dette også tænkt ind i deres design. For eksempel er deres Beautiful World halskæde lavet sådan, at kæden kan fæstnes i den verdensdel, der betyder noget særligt for dig. På den måde kan smykket stadig sagtens adskille sig og blive unikt, selvom flere personer bærer det samme design.  

 

Smykkedesign med tanke for miljøet  

Udover at have tanke på det smukke design og den individuelle skabelse af det unikke smykke, tager ByBiehl også højde for miljøet. I deres serie Jungle Ivy har de lavet et elegant design inspireret af regnskovenes natur. Hver gang de sælger et smykke fra den serie, planter de et mangrovetræ, som er den træsort i verden, der sluger mest Co2.  

 

Find dit smykke fyldt med historie 

Ønsker du at finde et nyt smykke, der skal emme af gode tanker og historier, eller som skal afspejle din personlighed og personlige oplevelser, du har haft, er ByBiehl et oplagt bud. Med deres brede sortiment og gennemtænkte smykkeserier, finder du noget til enhver smag. Alle smykkerne er lavet i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Se vores udvalg af ByBiehl her på webshoppen eller aflæg vores butik i Fjerritslev et besøg, hvis du vil se smykkerne i virkeligheden. Vi har selvfølgelig fuld returret på alt her fra siden.