Kære kunde, grundet COVID-19 restriktioner modtager vi desværre ikke bestillinger i øjeblikket. Har du spørgsmål hertil er du velkommen til at kontakte os.

Shop by brand: Heiring smykker

Din søgning gav 25 resultater

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Liste

Sorter faldende

Din søgning gav 25 resultater

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Liste

Sorter faldende

Heiring smykker

Kvalitetssmykker til enhver smag 

Heiring smykker er en dansk familiedrevet virksomhed, der leverer smykker i alle afstøbninger. Visionen for alle deres smykker er, at de skal kunne tale for dem selv. Alle deres designs er meget velovervejede, og der er lagt mange tanker bag hver enkelt del. Intet er overladt til tilfældighederne. De laver både smykker i guld, sølv, forgyldt og rosaforgyldt, og alt fremstilles i høj kvalitet og laves i hånden.  

Kollektioner med tanker bag  

Hos Heiring smykker er der tanker bag hver enkelt af deres kollektioner, og ingen af dem er lavet uden et formål. Blandt deres populære kollektioner er Dreamcatcher og FeatherHos begge kollektioner gør det sig gældende, at der er en historie til designet. Drømmefangeren er lavet ud fra den klassiske idé om en drømmefanger med tanke for at bevare de gode drømme og frasortere de dårlige drømme. Fjeren er lavet med tanke for det naturlige udtryk. Både i bogstavelig forstand med henblik på naturen, der omgiver os, men også for at give dig et naturligt udtryk.  

 

Heiring smykker går ind for en bæredygtig produktion 

 

Lad dig drage af smykkerne fra Heiring  

Kom forbi i vores butik i Fjerritslev og lad dig drage og betage af vores udvalg af smykker fra Heiring. Vi kan garantere dig, at du bliver opslugt af smykkernes historie og individualitet. Dit næste smykke vil helt naturligt vælge dig. Har du ikke mulighed for at komme forbi i vores butik, kan du se udvalget af Heiring smykker her på hjemmesiden og bestille dit næste smykke online.