Kære kunde, grundet COVID-19 restriktioner modtager vi desværre ikke bestillinger i øjeblikket. Har du spørgsmål hertil er du velkommen til at kontakte os.

Shop by brand: Joanli Nor smykker

Din søgning gav 76 resultater

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

Din søgning gav 76 resultater

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

Joanli Nor smykker

Joanli Nor – et familiedrevet smykkebrand  

Joanli Nor er en del af det kendte brand Nordahl Andersen. Det er de 3 døtre, der sammen har designet smykkeserien, og navnet Joanli er en sammentrækning af deres navne. Deres smykker er feminine og kan bruges til både hverdag og fest. Alt fremstilles i høj kvalitet, og stenene påsættes i hånden. I Joanlis smykkeserie, er der intet, der er overladt til tilfældighederne. 

 

Innovative smykker  

Serien er innovativ, og deres smykker emmer af glæde og smukt design. Med deres farverige smykker og smykker med sten, kan man ikke lade være med at komme i godt humør. Joanli Nors designs lægger op til, at du kan lade smykkerne afspejle din personlighed. Hvad end du har brug for et enkelt og elegant smykke eller et lidt mere spraglet, kan du finde det hos Joanli Nor. Serien indeholder både øreringe, halskæder, ringe og armbånd, og de fremstilles i både forgyldt sølv, rosaforgyldt sølv, og rhodineret sølv - alt i den bedste kvalitet.       

 

Find dit nye Joanli Nor smykke hos os  

Søger du et flot og tidløst smykke, kan du finde det i serien fra Joanli Nor. Priserne på alle deres smykker er særdeles fornuftige, og du får topkvalitet til få penge. Alle smykkerne kan ses i vores butik i Fjerritslev, men bor du ikke i nærheden, kan du finde dem her på hjemmesiden. Vi leverer til hele landet og har fuld returret.