handelsbetingelser

Her finder du alle oplysningerne om, hvordan du handler hos smykkelykke.dk, herunder de salgs- og leveringsbetingelser der gælder for alle leverancer fra smykkelykke.dk.

Betingelserne gælder i det tilfælde. hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og smykkelykke.dk

 

BESTILLING OG BETALING

Der tages på webshoppen forbehold for prisfejl, udsolgte eller udgået varer. korrekturfejl samt force majeure. Vi forbeholder os desuden retten til at annulereR en bestilling, såfremt vi har mistanke om betalingskortsvindel.

Vi accepterer følgende kort, som du kan betale med i online shoppen:

 

dankort

visadankort

mastercard

maestrokort

visakort

visaelectronkort

JCBkort

LIC mastercard

 

Der tages ikke gebyr ved betaling med kreditkort på www.smykkelykke.dk
Vælger du at betale med kreditkort, skal du indtaste kortnummer, udløbsdato samt kontrolcifre, som er det 3-cifrede tal, som findes i eller omkring underskriftsfeltet bag på kortet. Bemærk venligst, at det ikke er PIN-koden, som skal indtastes.
Betales med kreditkort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, som benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.
Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og der er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.smykkelykke.dk eller andre har mulighed for at læse dine data.
 
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.smykkelykke.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

OBS: af sikkerhedsmæssige årsager vil du blive kontaktet af vores personale, for at bekræfte købet, ved bestillinger over 4000,- dkk.

Vi forbeholder os retten til at annullere ordren ved mistanke om svindel.

MOMSFRI SALG TIL UDLANDET.

Som kunde med bopæl uden for EU har du mulighed for at få handle momsfrit her i shoppen. 

Det eneste du skal gøre er:

 - når du indtaster dine kundeoplysninger - angiv om du har bopæl udenfor EU, for eksempel på Grønland. Under punktet EU, som er angivet nederst under din adresseoplysning, vælger du med pilen "bopæl uden for EU". Prisen du skal betale for varen reguleres dermed automatisk ned til købsbeløbet eksl. moms.

 

 

BYTTESERVICE.

Du har altid 30 dages ombytningsret, når du handler på SmykkeLykke.dk
Ønsker du at ombytte en vare, så sender du den blot til os med besked om, hvad varen ønskes ombyttet til.
ORDRENUMMER SKAL HELST MEDSENDES men har du modtaget varen som en Gave, så sørg blot for, at emballagen med byttemærke medsendes.
HUSK at skrive hvilken adresse den ombyttede vare skal sendes til.
Vi tilbyder billig returforsendelse T&T til kr. 29,-  Køb den HER
Returlabel sendes til dig pr. mail ved køb
Smykker og ure købt på www.smykkelykke.dk er omfattet af Danmarks Guldsmedeforenings Bytteservice, som tilbyder 30 dages byttemuligheder over hele landet hos ca. 275 guldsmede- og urforretninger.
find nærmeste på www.guldsmed.dk
 

FORTRYDELSESRET.

Du har altid 30 dages fortrydelsesret når du handler på SmykkeLykke.dk
Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.
Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varen sendes til:
Smykkelykke.dk 
v/ LA smykker og design  
Østergade 9 
9690 Fjerritslev
Vi tilbyder billig returforsendelse T&T til kr. 29,-  Køb den HER
Returlabel sendes til dig pr. mail ved køb.
 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET: 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 


Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varens stand, når du sender den tilbage: 


Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 


Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 


For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved kreditering af betalingstransaktionen, inden for 14 dage efter vi har modtaget varen retur.
Fyldestgørende informationer skal følge pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance m.v.
ORDRENUMMER SKAL ALTID MEDSENDES
Af sikkerhedshensyn krediterer vi KUN via betalingstransaktionen
Bemærk - vi modtager ikke pakker tilsendt os pr. efterkrav.
Du kan også fortryde ved at aflevere varen personligt på ovenstående adresse eller ved at nægte modtagelse af varen, når Postdanmark afleverer den.
 
 

REKLAMATIONSRET:

Når du handler på www.smykkelykke.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadesforvoldende adfærd.
Der skal reklameres inden rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vor adresse:
 
Smykkelykke.dk 
v/ LA smykker og design
Østergade 9 
9690 Fjerritslev
 
Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen.
Bemærk - vi modtager ikke pakker tilsendt os pr. efterkrav eller andet.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage.
Få din T&T Retur-label HER vi krediterer naturligvis beløbet.