Flere visninger

Tilbage

Lucky

499,00 kr
Spring Copenhagen

Varenummer:

2018-SPR
Lucky giver liv og personlighed til din vindueskarm med sine livagtige øjne.
Lucky er et unikt håndlavet og håndsamlet træprodukt i eg og ahorn.
Lucky er opfølgeren til hunden Happy, og vi kan godt garantere, at de både er gode venner og nemt kan stå sammen i vindueskarmen.

Lucky smelter dit hjerte:
Lucky er helt sin egen. Ligesom andre katte har den personlighed og udstråling, der skinner igennem. Hun giver din vindueskarm liv og personlighed, når hun med sine livagtige øjne skuer ud over rummet. Det er interiør, der er skabt til at skabe glæde hos køberen eller modtageren.

Når Lucky lægger hovedet på skrå og kigger på dig, er vi ret sikre på, at dit hjerte vil smelte. Og selvom Lucky næppe kommer til at fange mus og rotter, giver hun masser af glæde til hjemmet. Både blandt store og små.

Designeren Chresten Sommer har selv haft katte og er meget fascineret af dem. Det ene øjeblik er de kærlige og selskabelige, det næste øjeblik et vildt rovdyr på jagt. De kan klare sig selv.

Størrelse & vægt:
Højde: 15,9, Ø: 6,1 cm
Materiale:
Eg, ahorn (fødder og næse er ahorn, øjne og næse er plastik, knurhår er naturgummi)

Lucky er et unik håndlavet og håndsamlet træprodukt, der vil have variationer fra version til version. Rens med en fugtig klud. For bedre vedligehold brug bivoks regelmæssig på alle vores træprodukter.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?